BC Dronten 2 – BC Leek 1

25 januari was de laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Hiervoor mochten we op bezoek in Dronten.

De herendubbel werd gespeeld door Manuel & Tim tegen Oscar van Rossum & Ron van Hoog. De eerste set ging door fouten van beide kanten aardig gelijk op, maar Manuel en Tim kwamen helaas net te kort (18-21). Set twee was bijna een kopie van de eerste. Beide teams namen om beurten de leiding, maar het lukte Manuel & Tim niet om er een derde set uit te slepen (17-21).

Natasja & Nika mochten het in hun damesdubbel opnemen tegen  Marleen van Keimpema & Jeannet Selles. In de eerste set liep het niet naar wens en kwamen Natasja & Nika niet verder dan 8-21. De tweede set was al iets beter, maar ook hierin kwamen beide dames niet lekker in hun eigen spel. Ze haalde wel de dubbele cijfers, maar kwamen niet verder dan 10-21.

De eerste heren enkel ging tussen Bert & Ron. Alhoewel Bert het vuur onder zijn schoenen vandaan liep, lukte het niet om het Ron echt moeilijk te maken. Hij verloor de eerste set met 11-21. Ook in de tweede set liep Bert alle kanten op, maar helaas kon hij er geen echte wedstrijd van maken en verloor hij de wedstrijd (6-21).

In de eerste dames enkel mocht Nika het opnemen tegen Jeannet. Hierin liep Nika al snel achter de feiten aan en was het Jeannet die met 21-12 de eerste set won. Helaas ging in de tweede set al snel het koppie van Nika omlaag en kwam ze niet verder dan 2-21.

Manuel mocht zijn enkel spelen tegen Oscar. Ook Manuel heeft na vandaag nieuwe schoenen nodig. Hij heeft alle hoeken van het veld gezien, maar kwam niet verder dan 10-21. Set twee verliep niet heel veel anders. Oscar nam al snel de leiding en Manuel kon het qua punten jammerlijk genoeg niet bijbenen. Ook set twee ging verloren, maar dan met 12-21.

In de laatste enkel mocht Natasja spelen tegen Marleen. Het was al snel duidelijk dat Marleen veel te sterk was en omdat het Natasja niet lukte om haar eigen spel te spelen, verloor ze de eerste set met 7-21. De tweede set verliep bijna identiek aan de eerste set waardoor Natasja deze met 8-21 verloor.

In de eerste mix waren het Bert & Nika die speelden tegen Ron & Jeannet. Ook hier was in de eerste set weinig terug te vinden van het goede spel van Bert & Nika. De eerste set ging met 9-21 verloren. De set daarna verliep al wat beter. Ron & Jeannet namen de leiding, maar Bert & Nika bleven niet ver achter. Ondanks het betere spel dan in de eerste set, lukte het ze niet om een derde set uit het vuur te slepen (17-21).

Mix twee werd gespeeld tussen Natasja & Tim tegen Oscar & Marleen. Het team uit Dronten pakte al snel de voorsprong en ondanks de goede pogingen en mooie rallies, kwamen Natasja & Tim niet verder dan 12-21. De tweede set ging bijna gelijk op. Om beurten werden een aantal punten achter elkaar gepakt, maar het was niet genoeg voor een derde set (17-21).


‘Lange’ reis, maar op tijd thuis.. 8-0 verlies..


Tim
 

1.021

Dit vind je misschien ook leuk...