BC Leek 1 – NOP 4

Donderdag 12-12-19 mocht BC Leek 1 het thuis opnemen tegen NOP 4. De uitwedstrijd eindigde in 5-3 voor NOP.

De herendubbel werd deze keer gespeeld door Bert & Manuel tegen Frank & Dennis. De gehele wedstrijd waren beide teams erg aan elkaar gewaagd! Dit leverde 2 spannende sets op. De eerste set ging net als de tweede met 19-21 en 18-21 naar NOP.

De damesdubbel van Nika & Natasja tegen Alleta & Susanne was al net zo spannend! De eerste set ging met 17-21 naar Alleta & Susanne. Helaas lukte het Nika & Natasja net niet om er een derde set uit te slepen. De tweede set eindige in 19-21.

Tim mocht het in zijn singel weer opnemen tegen Frank. Beide heren pakte om beurten een voorsprong, maar het was Tim die de eerste set nipt won (22-20). De tweede set leverde een aantal mooie rallies op en ook hierin waren ze aan elkaar gewaagd! Toch was het Tim die er met de winst vandoor ging (21-18).

De eerste dames singel ging tussen Natasja en Alleta. Natasja was de eerste set lekker op stoom en pakte al snel de winst (21-10). Helaas waren het ook de bacteriƫn die aan de winnende hand waren en moest ze zowel de tweede als de derde set met 15-21 en 14-21 naar Alleta lagen gaan.

Aan Manuel de taak om de tweede herendubbel te winnen. Beide heren gaven zich niet zomaar gewonnen, maar het was Dennis die er met de winst van de eerste set vandoor ging (18-21). Ook in de tweede set waren we getuigen van mooie rallies en was het Manuel die nipt de winst pakte (22-20). Er moest dus een derde set gespeeld worden! Deze was al even spannend als de sets daarvoor. Helaas lukte het Manuel net niet om te winnen en stapte hij met 17-21 verlies in de derde set van het veld.

Tim & Natasja mochten het in hun mix opnemen tegen Frank & Susanne. Waar het in de eerste set Frank & Susanne waren die de winst pakte (16-21), deden Tim & Natasja dat in de tweede set (21-18). Helaas werd de derde, ook erg spannende set, net verloren (19-21).

Nika & Bert betraden het veld voor hun mix tegen Dennis & Alleta. Deze wedstrijd had ook de andere kant op kunnen vallen, maar het waren Dennis & Alleta die er na spannende rallies en mooie punten met de winst vandoor gingen (18-21 en 19-21)

Alles bij elkaar waren het spannende wedstrijden waarin beide teams erg aan elkaar gewaagd waren. Ondanks een uitslag van 2-6, toch met opgeheven hoofd richting de kleedkamer!


Tim

792

Dit vind je misschien ook leuk...