Amor GS BC 8 – BC Leek 1

Gisteren mocht BC Leek 1 het in de uitwedstrijd opnemen tegen Amor GS BC 8.

In de herendubbel mochten Tim & Manuel weer spelen tegen Lawrence & Kristian. Al snel waren Tim & Manuel in de eerste set niet meer te achterhalen en wonnen die met 21-10. In de tweede set leek het veld aan de andere kant kleiner en gingen veel ballen dan ook net aan uit. Toch lukte het Lawrence & Kristian niet om de set winnend af te sluiten. Deze set werd met 21-17 gewonnen door Tim & Manuel.

De damesdubbel van Kim & Nika tegen Joline & Marieke ging lang gelijk op, maar Joline & Marieke kwamen niet verder dan 14 punten. De tweede set was bijna een kopie van de eerste. Ook deze ging gelijk op, maar het waren Kim & Nika die de set wonnen. Kim & Nika konden voor deze set een winst noteren van 21-15.

Tim speelde zijn singel tegen Kristian. De velden waren net zo groot als in de herendubbel, maar Tim had er veel minder moeite mee en won de eerste set met 21-10. In set nummer twee was Tim lekker op stoom en won ook deze gemakkelijk met 21-8.

Kim mocht het weer opnemen tegen Marieke. In de eerste set was het Kim die het initiatief nam en de set pakte met 21-10. De tweede set kon Marieke weinig beginnen tegen het goede spel van Kim en moest ook die set aan Kim geven. Deze set werd door haar gewonnen met 21-3.

Voor de tweede damesdubbel was het Natasja die mocht spelen tegen Joline. Het was voor Natasja de eerste singel sinds tijden. Helaas lukte het haar niet om lekker in haar spel te komen en moest ze de eerste set aan Joline laten. De tweede set verliep een stuk beter en waren we getuigen van mooie rallies. Natasja herpakte zich dus goed, maar het was niet genoeg om er drie sets uit te slepen. Joline ging er met de winst van door.

Met alleen de mixen nog te gaan was de stand 5-1 voor BC Leek. Tim & Natasja speelde hun mix tegen Marieke & Kristian. De eerste set verliep redelijk gemakkelijk en werd gewonnen door Tim & Natasja (21-12). In de tweede set waren Marieke & Kristian wat gelukkiger en gingen de shuttles geregeld een andere kant op dan bedoelt was. Dit leverde toch wat spanning op, maar niet genoeg om een derde set te moeten spelen. Tim & Natasja ging ook hier met de winst vandoor (21-18).

Nika & Manuel namen het op tegen Lawrence & Joline. De eerste set was een spannende! Er was een verlenging nodig om tot een winnaar te komen. Deze ging met 26-24 naar Amor. Set nummer twee verliep voor Nika & Manuel al beter en zij wonnen die set met 15-21. Ze waren ook in de derde set goed op dreef en wonnen de set met 12-21. Hiermee ging ook deze wedstrijd naar BC Leek.

Totaal leverde het een winst op van BC Leek: 7-1!


Tim

762

Dit vind je misschien ook leuk...