NOP 4 – BC Leek 1

Na twee thuis wedstrijden verplaatst te hebben vanwege de polsblessure van Natasja, was het gister tijd voor de eerste wedstrijd, in Emmeloord. De drie dames konden de wedstrijden goed verdelen, om overbelasting te voorkomen.

Kim en Natasja wonnen de dubbel, de heren dubbel verloren we helaas. Kim en Nika wonnen beide de singels. Manuel verloor, maar heeft het de tegenstander lastig gemaakt. Tim kwam helaas niet lekker in zijn spel en verloor ook.

Manuel en Nika speelden een fantastische eerste set, verloren nipt met 23-25. De tweede set verloren ze ook. Tim en Natasja wisten helaas niet te winnen, maar ook deze tegenstanders kregen de winst niet cadeau.

Als nieuw team kunnen we met trots terugkijken op deze gezellige eerste avond, die we met 3-5 hebben afgesloten.

707

Dit vind je misschien ook leuk...